Sommerhus


Sommerhus – Tingodden 521, Hvide Sande

4634030-4610810

På grunden lå der tidligere et sommerhus, som blev revet ned, fordi ejeren ønskede at bygge et helt nyt sommerhus. Midtvest Tømrer tegnede og opførte sommerhuset efter bygherrens ønsker og fik det gjort klar til myndighedsgodkendelse. Der blev lagt særligt vægt på at få mest ud af placeringen, hvorfra der er panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord. Store vinduespartier på to af huset hjørner udnytter placeringen bedst muligt og giver masser af udsigt og lys. Sommerhusets tag består af en planteart kaldet sedum, som om vinteren er grøn og om sommeren står i blomst. Naturtaget er valgt for at tilpasse sommerhuset til naturen og det omkringliggende område på bedst mulige måde. Opførelsen af sommerhuset begyndte september ’16 og stod færdig midt i februar ’17.


Nybygget sommerhus - Opstrupsvej 9, Klegod 6950, Ringkøbing

 

Se hvordan dette lækre sommerhus på 120 kvm  blev til – lige fra byggemodning af grunden til støbning af fundament og stråtaget kom på til det endelig resultat, hvor det også er indrettet.

Læg mærke til

Terrassedører er udformet med samme smalle rammeprofil, så de matcher vinduerne. Både døre og vinduer er fra Primo Vinduer.

Hvad er sommerhuset lavet af?

Den udvendige, storte 1 på 2 beklædning er leveret af Superwood.

Stråtaget er lagt af Vestjydsk Stråtag.


Sommerhus - Tingodden 523, Hvide Sande

423507

Nyopført sommerhus på Tingodden 523, Hvide Sande. Det gamle hus blev revet ned, og bygherren havde ønsker til et 120 m2 stort hus og havde grundplanen i skitseform. Jeg tegnede og projekterede huset færdig til myndighedsgodkendelse. Huset blev opført fra midt september 2014 og afleveret februar 2015. Huset er opført som træhus med pap tag som tagbeklædning. Vinduer og døre er træ-alu fra Bøllemosen døre og vinduer. Indenfor er huset opført i gedigne materialer og er moderne indrettet. Loftet er overalt ført til kip og beklædt med træbeton. Der er ligeledes indrettet med to badeværelse samt stor sauna. Den overdækkede terrasse mod syd og vest giver fantastiske muligheder for at være udendørs med læ selv i blæsevejr og kan forlænge sæsonen for udlejning.

 


Sommerhus - Bramsensgårdvej 26, Kelstrup Strand

Nyopført sommerhus på 75m2 opført ved Kelstrup Strand, hvor Midtvest Tømrer var entrepriseleder på byggeprojektet. Hvis du vil læse, hvad kunden siger om Midtvest Tømrers arbejde i forbindelse med dette projekt, kan du følge linket her.


Sommerhus - Holmsborgvej 16, Søndervig

 

Sommerhus Holmsborgvej 16, Søndervig

Projektering og opførelse af anneks samt tilbygning til sommerhuset. Annekset er indrettet som aktivitetsrum og fremstår i lyse materialer. Tilbygningen til sommerhuset er på 26 m2 og er primært tilbygget stuen. Loftet er udført i træbeton, som giver en god akustik. Loftet er også ført op til kip, så der kunne etableres vinduer, der giver optimalt lys indfald mod øst og vest. Vinduerne er udført i træ og leveret af Bøllemosen døre og vinduer.


Sommerhus - Hafavej 61, Søndervig

Tilbygning af redskabsrum på 9,9 m2 med termoplader, som giver masser af lys i rummet. De udtjente vinduer blev udskiftet med træ-alu fra Ideal Combi, dels Futura+ og dels Nation. I forbindelse med udskiftning af stråtaget skiftede vi lægter samt efterisolerede loftetagen.