Testimonials


Fra denne side har du mulighed for at læse, hvad nogle af vores tidligere kunder siger om os – Midtvest Tømrer. Du kan finde udtalelserne enten ved menuen til venstre eller længere nede på denne side, hvor du kan klikke dig ind på de enkelte udtalelser.


 

Lene Hildebrandt og Henrik Hansen – renovering af sommerhus i Hvide Sande

Vi købte vores sommerhus maj 2023 og vi viste på det tidspunkt, at vi som minimum skulle skifte taget. Så vi gik i gang med at undersøge mulighederne og hurtigt blev vi klar over, at vi skulle have Midtvest Tømrer til at udføre arbejdet. Vi kunne fra starten mærke, at vi svingede godt med Martin, havde en god dialog og samtidig var prisen skarp.

Efteråret 2023 og start 2024 har Martin og hans samarbejdspartnere lavet nyt tag inklusive nyt ovenlysvindue, udskiftet vinduer, lagt nyt gulv, skiftet døre og skabe mv. i vores sommerhus.

I samme periode har vi selv lavet diverse forbedringer, som har skulle passe ind i Martins arbejde. Martin har i hele forløbet budt ind med vejledning til valg af materialer og kommet med flere kreative løsninger, som vi er utrolige glade for.

Processen har virkelig været en fornøjelse. Dialogen med Martin, og det arbejde der er udført, har hele vejen været virkelig godt og flot. Der har ikke været en finger at sætte på noget som helst.

Vi bor godt 1,5 times kørsel fra vores sommerhus, men Matin sendte løbende billeder, så det var hele tiden muligt for os at følge med, og vi vidste, hvor langt de var kommet, når vi kom i sommerhuset i weekenden for at arbejde.

For at holde prisen nede har vi selv malet diverse udhængsbrædder mv., så vi har i hele forløbet haft behov for en tæt dialog, og Martin var meget fleksibel. Fx ventede han med at montere fodlister til vi havde malet væggene indenfor, hjalp med tilpasning af låge til det nye køkken osv.

Martin er en behagelig mand, og arbejdet, der er leveret, er superflot, og alt er leveret til aftalt tid, så vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Midtvest Tømrer.

Se billeder og læs mere om sommerhuset her, som Midtvest Tømrer renoverede for Lene og Henrik.


Jørgen Fredslund Sørensen - nybyggeri af sommerhus ved Ry

Vi har siden 2003 haft et lille ældre sommerhus ved Ry, som det hele tiden har været vores drøm at udvide og renovere eller at fjerne helt og så bygge et nyt hus.

Vores plan var at få et hus, hvor vi kunne bo helårs, når vi blev ældre. Grunden ligger i fredet område og helt ned til søen og er ikke ret stor, så der var masser af forhindringer og udfordringer, og at få en byggetilladelse endte da også med at tage et par år.

Vi fandt en hustype som vi gerne ville have bygget og henvendte os til et par typehusfirmaer, som dog hurtigt mistede interessen grundet de vanskelige forhold.

Vi var dog også selv noget bekymrede for at få bygget et typehus, dels på grund af vores mange ønsker om ændringer (vi skulle ikke have et sommerhus, vi skulle have en “ældrebolig”), og dels fordi vi flere gange har hørt om, at man ofte kan ende med en fejl- og mangelliste, som man så skal enes om bagefter.

Vi havde sikkert ikke fundet frem til Midtvest Tømrer, hvis ikke nogle bekendte havde fundet frem til Martin Thuesen, og allerede var i gang med at få bygget et hus.

Vi kontaktede Martin, og han kom og så på grunden og hørte om vores ønsker. Vi har aldrig prøvet at bygge et nyt hus og er ikke håndværkere, så i vores tidligere kontakt med håndværkere gennem mange år med et landbrug, har kemien været en meget vigtig del af et samarbejde.

Allerede første møde med Martin gav ro i sjælen, og heldigvis holdt han ud selvom tilladelsen trak ud og mange ekstra oplysninger skulle sendes til kommune og fredningsmyndigheder.

Selve byggeriet har været en fornøjelse at følge med i, og da vi bor i nærheden, kom vi næsten dagligt. Vi havde nogle få krav angående indretningen, som skulle passes ind i et lille hus, men Martin fandt på mange løsninger og små ændringer, som vi ikke selv havde tænkt på, men som vi bagefter er meget glade for.

Der er også stor ros til de andre håndværkere, som Martin samarbejder med. Alle har været meget omhyggelige og dygtige og gået med på vores ideer og ønsker selv, når de blev lavet om undervejs.

Der har aldrig været aftalt en dato, hvor huset skulle være færdigt, men de når godt nok meget på en arbejdsdag de vestjyske håndværkere. Og fejl og mangler bliver svære at finde. Jeg mener, vi har fået et 100% fejlfrit hus. Så derfor anbefaler vi naturligvis Midtvest Tømrer og hans samarbejdspartnere. Skulle man være interesseret i at se huset, vil vi gerne vise det frem.

Med venlig hilsen

Jørgen Fredslund Sørensen

Se sommerhuset her, som Midtvest Tømrer lavede for Jørgen.


Lars Bertz Thomsen - om nyopførelse af sommerhus

“Midtvest Tømrer var entrepriseleder på opførelsen af sommerhuset. Det var et helt igennem positiv indtryk, fra det første møde, gennem planlægningsproces til byggeproces samt afsluttende aflevering af huset. Midtvest Tømrer er et særdeles kompetent firma med klare holdninger til, hvordan kvalitet skal laves og er et firma som lytter til de ønsker, der måtte være, samt også udfordrer med gode ideer og vinkler på løsninger.

Det ville næsten være for meget at sige,at alt kan lade sig gøre, men det var rent faktisk tilfældet.En ganske attraktiv pris sammensat af gode kvalitets materialer, som end ikke et typehus firma som udgangspunkt kan konkurrere med. Der er ingen skjulte overraskelser og den pris, der er betalt er også den pris, som tidlige blev tilbudt.

Kvaliteten på byggeprojektet er der ikke på noget tidspunkt gået på kompromis med. Det er tydeligt at kvaliteten i arbejdet er en hjørnesten for Midtvest Tømrer. Jeg vil til enhver tid anbefale Midtvest Tømrer. Det har været en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med Midtvest Tømrer og få leveret drømme sommerhuset. Vores bedste anbefaling giver vi videre til nye kunder hos Midtvest Tømrer.”

Lars Bertz Thomsen

 


Dorte og Per Nielsen - byggeri af sommerhus som råhus

Da vi i 2014 købte vores sommerhus, var det sommerhus grunden vi faldt for og ikke det lille sommerhus på 36m2.

Vi har gået med byggetanker i nogle år og har været ude og kigge på mange forskellige sommerhuse og mange typehusfirmaer. Vi fandt forholdsvis hurtigt ud af, hvilke type hus vi kunne tænke os.

Når vi så kontaktede typehusfirmaerne for at få et tilbud, blev vi altid overrasket over, hvor mange ting der ikke var med i prisen, selv om de skrev nøglefærdigt hus.

Vi søgte derfor på nettet og faldt over firmaet Midt vest Tømrer og kunne se på deres hjemmeside, at de byggede mange forskellige sommerhuse og der var blandt andet et, som var lige i den stil vi kunne tænke os.

Vi kontaktede derfor firmaet og kunne lige fra starten mærke at vi svingede med Martin, hvilket betyder alt for os .Vi havde første et telefonmøde, hvor vi snakkede om vores ønsker til sommerhus. Derefter mødtes  vi et par gange, for at aftale præcis, hvad vi kunne tænke os, hvem der skulle lave hvad og så videre.

Martin var hurtig til at fornemme vores behov og kom med nogle løsninger, som lige faldt i vores smag. Vi  valgte derfor, at Midt vest Tømrer skulle bygge et råhus, fix og færdig udvendig og så skulle vi  selv stå for den indvendige færdiggørelse. Dette udelukkende for at vi kunne spare nogle penge. Vi fik et tilbud som var nem at gennemskue for sådan nogle som os og vi var ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at Martin skulle bygge vores nye hus.

Det har været et fantastisk byggeprojekt og det har været en fornøjelse at følge med i,  hvordan det skred fremad. Vores indtryk af de håndværkere som hjalp Martin, smed, murer og tømrer, har kun været positiv. Byggeriet gik i gang som aftalt og var færdig 3 uger før tid. Vi er på intet tidspunkt blevet mødt med ekstra udgifter, overraskelser som ikke stod i tilbuddet, for som Martin siger ”en aftale er en aftale”.

Vi har fået et nyt sommerhus lige efter vores drømme og kan kun varmt anbefale Midt vest tømrer som byggefirma, og skulle nogen have lyst til at se vores hus, er de velkommen til at kigge forbi.

Venlig hilsen

Dorte & Per


Morten Clausen - nybyggeri af stråtækt sommerhus

Vi søgte efter en udbyder af træhuse med stråtage. Vi blev mødt med typehuse, og vi manglede mulighederne for at kunne sætte vores eget personlige præg på sommerhuset igennem de mange udbydere på markedet.

Hos Martin Thuesen (Midtvest Tømrer) fandt vi præcist, hvad vi ledte efter. Martin er særdeles kreativ, hvad løsninger angår, og så kan man stole på ham hele vejen i processen.

Udover at være konkurrencedygtig på pris er det håndværksmæssige helt formidabelt. Man kan tydeligt mærke, at Martin og hans samarbejdspartnere har styr på hele processen i et byggeri, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten og servicen.

Jeg kan derfor kun give de bedste anbefalinger til Martin Thuesen og Midtvest Tømrer. En yderst tillidsvækkende og kompetent håndværker, der kan håndtere meget komplekse opgaver.

Morten Clausen, Plantagevej 11, Søndervig.

Se sommerhuset her, som Midtvest Tømrer lavede for Morten.


Cecilie Rasmussen - om tilbygning til sommerhus

“Vores samarbejde med Midtvest Tømrer har været særdeles godt. Vi havde i begyndelsen en lang dialog om, hvad vi kunne tænke os at få lavet. Vi er ikke vant til håndværkere eller ombygninger, og som nyslåede sommerhusejere havde vi derfor en masse spørgsmål og tilpasninger undervejs. Martin var meget tålmodig, vendte gang på gang tilbage med uddybende svar og guidede os til at vælge løsninger, der passede til vores behov. Han har fokus på æstetik, og det var trygt, da vi ikke blot ønskede mere plads, men også at vores tilbygning smeltede sammen med det gamle hus og passede til stedets overordnede stil. Samtidig kom han selv med forslag, så vi fik mere lys og god isolering.

Vi har især været glade for, at der var så meget dialog og lydhørhed undervejs, og at vi ikke følte, vi blev låst fast, men havde mulighed for at ændre ting undervejs, som projektet formede sig i vores hoved. Helt op til byggestart fik vi rettet småting såsom farven på malingen. Desuden handler det meget om kemi, og vi følte os i trygge hænder.

Vi valgte Midtvest Tømrer ud fra ren æstetik. Det håndværksmæssigt faglige har vi ikke forstand på, så vi havde bruge for en tømrer, der havde det visuelle blik og en løsning, der ville tilføje ekstra kvalitet til huset frem for at forringe dets udtryk. Det, mener vi, til fulde er opnået.

Vi kan varmt anbefale Midtvest Tømrer til tilbygning på et gammelt sommerhus.”

Cecilie Rasmussen