Cecilie Rasmussen – om tilbygning til sommerhus


“Vores samarbejde med Midtvest Tømrer har været særdeles godt. Vi havde i begyndelsen en lang dialog om, hvad vi kunne tænke os at få lavet. Vi er ikke vant til håndværkere eller ombygninger, og som nyslåede sommerhusejere havde vi derfor en masse spørgsmål og tilpasninger undervejs. Martin var meget tålmodig, vendte gang på gang tilbage med uddybende svar og guidede os til at vælge løsninger, der passede til vores behov. Han har fokus på æstetik, og det var trygt, da vi ikke blot ønskede mere plads, men også at vores tilbygning smeltede sammen med det gamle hus og passede til stedets overordnede stil. Samtidig kom han selv med forslag, så vi fik mere lys og god isolering.

Vi har især været glade for, at der var så meget dialog og lydhørhed undervejs, og at vi ikke følte, vi blev låst fast, men havde mulighed for at ændre ting undervejs, som projektet formede sig i vores hoved. Helt op til byggestart fik vi rettet småting såsom farven på malingen. Desuden handler det meget om kemi, og vi følte os i trygge hænder.

Vi valgte Midtvest Tømrer ud fra ren æstetik. Det håndværksmæssigt faglige har vi ikke forstand på, så vi havde bruge for en tømrer, der havde det visuelle blik og en løsning, der ville tilføje ekstra kvalitet til huset frem for at forringe dets udtryk. Det, mener vi, til fulde er opnået.

Vi kan varmt anbefale Midtvest Tømrer til tilbygning på et gammelt sommerhus.”

Cecilie Rasmussen