Lene Hildebrandt og Henrik Hansen – renovering af sommerhus i Hvide Sande


Vi købte vores sommerhus maj 2023 og vi viste på det tidspunkt, at vi som minimum skulle skifte taget. Så vi gik i gang med at undersøge mulighederne og hurtigt blev vi klar over, at vi skulle have Midtvest Tømrer til at udføre arbejdet. Vi kunne fra starten mærke, at vi svingede godt med Martin, havde en god dialog og samtidig var prisen skarp.

Efteråret 2023 og start 2024 har Martin og hans samarbejdspartnere lavet nyt tag inklusive nyt ovenlysvindue, udskiftet vinduer, lagt nyt gulv, skiftet døre og skabe mv. i vores sommerhus.

I samme periode har vi selv lavet diverse forbedringer, som har skulle passe ind i Martins arbejde. Martin har i hele forløbet budt ind med vejledning til valg af materialer og kommet med flere kreative løsninger, som vi er utrolige glade for.

Processen har virkelig været en fornøjelse. Dialogen med Martin, og det arbejde der er udført, har hele vejen været virkelig godt og flot. Der har ikke været en finger at sætte på noget som helst.

Vi bor godt 1,5 times kørsel fra vores sommerhus, men Matin sendte løbende billeder, så det var hele tiden muligt for os at følge med, og vi vidste, hvor langt de var kommet, når vi kom i sommerhuset i weekenden for at arbejde.

For at holde prisen nede har vi selv malet diverse udhængsbrædder mv., så vi har i hele forløbet haft behov for en tæt dialog, og Martin var meget fleksibel. Fx ventede han med at montere fodlister til vi havde malet væggene indenfor, hjalp med tilpasning af låge til det nye køkken osv.

Martin er en behagelig mand, og arbejdet, der er leveret, er superflot, og alt er leveret til aftalt tid, så vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Midtvest Tømrer.

Se billeder og læs mere om sommerhuset her, som Midtvest Tømrer renoverede for Lene og Henrik.