Lars Bertz Thomsen – om nyopførelse af sommerhus


“Midtvest Tømrer var entrepriseleder på opførelsen af sommerhuset. Det var et helt igennem positiv indtryk, fra det første møde, gennem planlægningsproces til byggeproces samt afsluttende aflevering af huset. Midtvest Tømrer er et særdeles kompetent firma med klare holdninger til, hvordan kvalitet skal laves og er et firma som lytter til de ønsker, der måtte være, samt også udfordrer med gode ideer og vinkler på løsninger.

Det ville næsten være for meget at sige,at alt kan lade sig gøre, men det var rent faktisk tilfældet.En ganske attraktiv pris sammensat af gode kvalitets materialer, som end ikke et typehus firma som udgangspunkt kan konkurrere med. Der er ingen skjulte overraskelser og den pris, der er betalt er også den pris, som tidlige blev tilbudt.

Kvaliteten på byggeprojektet er der ikke på noget tidspunkt gået på kompromis med. Det er tydeligt at kvaliteten i arbejdet er en hjørnesten for Midtvest Tømrer. Jeg vil til enhver tid anbefale Midtvest Tømrer. Det har været en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med Midtvest Tømrer og få leveret drømme sommerhuset. Vores bedste anbefaling giver vi videre til nye kunder hos Midtvest Tømrer.”

Lars Bertz Thomsen